ehsalmanagementschool.wordpress.com

Kneusje wil duiken!

Kneusje wil duiken!

13 juni, 2011 - 14:47

‘Kneusje wil…’ is een heel bekende reeks van filmpjes waarin mensen iets graaf proberen te doen, maar dit mislukt altijd. Zo heb je filmpjes van een jongen die gaat gewichtheffen voor de webcam maar de visbak afbreekt. Maar je hebt ook extreme filmpjes, zoals Kneusje wil duiken.

In het volgende filmpje zie je hoe een kerel van een soort dijk wilt springen. Hij faalt hier jammer genoeg in, want het lukt hem niet om over het stuk beton te duiken, dat tussen het water en de dijk ligt.

Probeer dit zelf thuis ook niet uit, want voor je het weet eindig je zelf ook zo!

OPGEPAST!

Dit is NIET voor gevoelige kijkers bestemd. Als je niet tegen bloed of dergelijke kan, ZEKER NIET KIJKEN!

Enkele reacties:

Matthias Andriessen

Geschreven door Matthias Andriessen

I just smosblog stuff.

Website | Facebook | Twitter | Google+ | Instagram | LinkedIn

Laatst verschenen berichten

Smosvlog: Hoe maak je echte kunst?

Smosvlog: Hoe maak je echte kunst?

Vorige week zat ik in Barcelona. Ook wel gekend als "de stad van Gaudi". Dit opende mijn ogen tot de waarheid achter kunst.

Girl Picking Up Girls

Girl Picking Up Girls

Naar alle waarschijnlijk kan slechts 10% van onze mannelijke bezoekers de nummer van een willekeurige voorbij-wandelende jongedame scoren. Jammer vinden wij dat! Zeker als je weet dat 90% van de vrouwen het een enorm groot compliment zou vinden, moest een jongeheer haar nummer vragen. Op een beleefde en galante manier natuurlijk. Of als de jongeheer plots een jongedame wordt.

Smelt weg bij deze geweldig schattige hond en baby

Smelt weg bij deze geweldig schattige hond en baby

Meer dan 50% van het internet kan dan misschien wel bestaan uit filmpjes waarin ze met elkaar/zichzelf smossen, maar iedereen blijft nog steeds wegsmelten met schattige foto's van katten, honden en baby's. Deze twee laatste termen waren voor de Amerikaanse Grace Chon de ingrediënten voor deze geweldig schattige foto's.

Thomas doet het graag op z’n hondjes #boostnu

Thomas doet het graag op z’n hondjes #boostnu

Thomas Verbruggen (20), één van de creatievelingen achter Boost, doet het graag op z'n hondjes. Ongeveer elke week trekt de jongeman samen met een verborgen camera of twee het straat op. Zo kon je hem afgelopen week als een dolgelukkige hond op de Meir in Antwerpen spotten.

Vijf redenen waarom Telegram de WhatsApp-killer zou moeten zijn

Vijf redenen waarom Telegram de WhatsApp-killer zou moeten zijn

Ondertussen is gebleken dat WhatsApp, ondanks het nu van Facebook is, overeind kan blijven staan. Toen de chat-service net was gekocht door Facebook, zag het er echter anders uit. De gelijkaardige applicatie Telegram wist namelijk menig geek-hart te veroveren. Jammer genoeg bleef de faam van de nieuwe app bij het installeren. Omdat er weinig gebruikers op het platform zaten/zitten, bleef de grote meerderheid op hun honger en bij WhatsApp zitten. Jammere zaak als je het mij vraagt, want ik ben fan. Een grote fan nog wel. Waarom? 1. Telegram is gratis op alle platformen De slechtste reden die ik kan bedenken, ik geef het toe. Als je een dure smartphone koopt, moet je ook willen betalen voor goeie applicaties. WhatsApp kost, na één jaar gebruik, geld op het iOS-platform, Telegram niet. 2. Telegram is aanwezig op alle platformen In tegenstelling tot WhatsApp is Telegram overal beschikbaar. Je kan de app niet alleen downloaden op iOS, Android en Windows Phone (waar het bij WhatsApp eindigt), ook zijn er -onofficiële- apps beschikbaar voor OS X, Windows en Linux. Voor de developers onder ons, is het ook handig te weten dat er telegram een API aanbiedt. Programmeren maar! 3. Een betere security Zaag je ook vaak over je privacy-instellingen op Facebook? Dan is dit waarschijnlijk een leuk nieuwtje. Alle berichten worden beter versleuteld. Vind je de standaard beveiliging toch nog niet goed genoeg? Dan kan je altijd gebruik maken van een 'secret chat'. Daar geniet je van een nog betere versleuteling. Om duidelijk te stellen: geen enkele applicatie is 100% veilig. Kijk maar naar het SSL-protocol dat onlangs werd gehackt. (Heartblead) 4. Telegram à la Snapchat. In een secret chat geniet je niet alleen van een hogere beveiliging, je kan ook een self-destruct meegeven met je berichten. Zo kan je er bijvoorbeeld voor zorgen dat je berichtje vijf seconden na het lezen weer verdwijnt. Stuur je lange berichten? Dan kan je ook kiezen voor 60 seconden. Telegram stelt echter wel een beetje teleur door het feit dat er geen special effects op de self destruct zit. Je kan ook niet zien of je chat-partner screenshots nam van je super geheime berichten. Update: De betere beveiliging vertaalt zich in een end-to-end encryptie. Wat wil dit zeggen? Je gesprek zal enkel zichtbaar zijn op de twee toestellen die de secret chat startte. Indien je dus een secret chat begint op je iPhone, kan je deze niet verderzetten via je Android-toestel. Vergeet niet dat uiteindelijk alles gehackt kan worden. 5. Nog niet mainstream Je kan niet alleen de hipster uithangen bij je vrienden als je vertelt over deze nieuwe geweldige applicatie… Als je nu gebruik begint te maken van de applicatie, heb je geen last van irritante mensen die de app nog niet kende. Verwijder WhatsApp dus nu meteen van je smartphone en installeer Telegram op je smartphone en computer. Overtuigd? Dan kan je Telegram voor jouw besturingssysteem hier downloaden!

TL;DR Wikipedia vertelt je wat echt belangrijk is!

TL;DR Wikipedia vertelt je wat echt belangrijk is!

Wie vaak lange blogs en teksten leest, kent het fenomeen "TL;DR" al wel. De afkorting voor 'Too long didn't read' is eigenlijk een signaal dat er onderaan de tekst een samenvatting staat, en je dus eigenlijk niet de hele tekst hoeft te lezen.

Dat doen DJ’s achter hun draaitafel

Dat doen DJ’s achter hun draaitafel

Altijd al willen weten wat DJ's achter hun draaitafel juist uitspoken? Bij grote sterren als Steve Aoki op een groot festival blijkbaar niet zo enorm veel. Het lijkt alsof ze altijd enorm veel werk hebben, maar of dat ook zo is...? DJ Ravish postte deze must-see video op zijn Facebook en wist, mede dankzij zijn geweldige captions in het filmpje, al vele reacties, likes en shares te verzamelen.

Studenten organiseren eerste top over toekomst van reclame “Laten we het heft in eigen handen nemen”

Studenten organiseren eerste top over toekomst van reclame “Laten we het heft in eigen handen nemen”

Op 6 juni organiseert The Belgian Advertising School, het nieuwe postgraduaat van Thomas More, zijn eerste 'Future of Advertising Summit' (FAS). Het kruim van de Belgische communicatiesector bespreekt die dag de toekomst van reclame. Naast (inter)nationale sprekers van Google, Facebook, De Persgroep en toonaangevende reclamebureaus zijn er die dag ook drones, iBeacons en 3D-printers te spotten in Lamot.

Smosvlog is ziek!

Smosvlog is ziek!

Smosvlog is wat ziekjes! Volg de gedachtegang van een zieke vlogger en meer weet ik echt niet wat te zetten in de beschrijving van de Smosvlog van deze week...

Nerds nemen de wereld over!

Nerds nemen de wereld over!

We kunnen nerds niet meer wegdenken uit ons dagelijkse leven. Sommigen doen één of andere zotte uitvinding, anderen laten ons lachen wanneer ze op televisie verschijnen. En dan hebben we er ook nog één die Facebook uitvond.

Wat als… Super Mario vrij spel kreeg?

Wat als… Super Mario vrij spel kreeg?

Super Mario steelt al sinds 1983 de harten van menig spelliefhebber. Je kon de bekendste loodgieter ter wereld ondertussen in meer dan 200 spelletjes bedienen, en kiezen welke bewegingen Mario maakt. Maar wat gebeurt er als Mario zelf beslist over zijn lot? 

De #Aftersexselfie verovert Instagram!

De #Aftersexselfie verovert Instagram!

Selfies, Belfies, Healthies, ... We kunnen het zo gek niet bedenken, of er is wel een fototrend van geweest. Ondertussen zijn we op het punt gekomen dat we denken dat we elke fototrend wel gezien hebben, maar niks is minder waar... Want hier is de #Aftersexselfie! Van #CockInASock... Vorige week kregen we al af te rekenen met een hele vreemde selfietrend: De #Cockinasock. Mannen stopten hun geslachtsdeel in een sok, en maakten er een selfie van. (Met deze kerel als absolute winnaar.) Maar de mannen die hieraan meededen, deden dit voor het goede doel. Zij wilden met deze actie namelijk wat meer aandacht geven aan teelbalkanker. Tot #Aftersexselfie De naam van de nieuwste, toch wel vrij vreemde, trend verklaart eigenlijk het hele concept al: je neemt een foto vlak nadat je seks hebt gehad, en deelt die dan op Instagram met de hashtag. Het principe lijkt heel simpel, maar wat ons vooral opviel, was dat enkele selfiefotografen al sliepen toen ze foto's van zichzelf maakten. Wie de nieuwste trend in Selfieland dus écht professioneel wil aanpakken, moet er dus ook nog voor kunnen fotograferen tijdens de nachtrust. En welk goed doel de #Aftersexselfie'ers ermee steunen? Geen enkel!