ehsalmanagementschool.wordpress.com

Kneusje wil duiken!

Kneusje wil duiken!

13 juni, 2011 - 14:47

‘Kneusje wil…’ is een heel bekende reeks van filmpjes waarin mensen iets graaf proberen te doen, maar dit mislukt altijd. Zo heb je filmpjes van een jongen die gaat gewichtheffen voor de webcam maar de visbak afbreekt. Maar je hebt ook extreme filmpjes, zoals Kneusje wil duiken.

In het volgende filmpje zie je hoe een kerel van een soort dijk wilt springen. Hij faalt hier jammer genoeg in, want het lukt hem niet om over het stuk beton te duiken, dat tussen het water en de dijk ligt.

Probeer dit zelf thuis ook niet uit, want voor je het weet eindig je zelf ook zo!

OPGEPAST!

Dit is NIET voor gevoelige kijkers bestemd. Als je niet tegen bloed of dergelijke kan, ZEKER NIET KIJKEN!

Enkele reacties:

Matthias Andriessen

Geschreven door Matthias Andriessen

I just smosblog stuff.

Website | Facebook | Twitter | Google+ | Instagram | LinkedIn

Laatst verschenen berichten

Grotere borsten voor één dag

Grotere borsten voor één dag

Het klinkt gek, maar in Amerika is het al een tijdje mogelijk: je voorgevel uitbouwen voor 24 uur. En dat zonder operatie. De procedure was voorzien voor vrouwen die een borstvergroting overwogen, maar ook dames zonder die verbouwingsplannen gaan nu gretig aan de tijdelijke tiet.

De zeven ergste liedjes ooit gemaakt

De zeven ergste liedjes ooit gemaakt

90% van alles is rotzooi, volgens de Wet van Sturgeon. Het echte percentage kan zelfs nog hoger liggen, maar je komt tot een interessant inzicht wanneer je de gevolgen van de Wet goed bekijkt: de onderste 1% moet absoluut ondraaglijk zijn. Met dat in het achterhoofd, kijken we naar de onderste 0,0001% van alle muziek die ooit uitgebracht is. Klik op de Youtube links, waar gegeven, op eigen risico.

Het laatste weekend van augustus

Het laatste weekend van augustus

Het is 28 augustus, het einde van de zomer is aangekomen. Of we het echt "zomer" konden noemen blijft natuurlijk de vraag, vaak zaten we binnen een film te kijken omdat er weeral emmers water uit de hemel vielen. Serieus, de persoon die God heeft uitgedaagd om de Ice Bucket Challenge te doen: F*ck you!

Ziektebriefje om je examen te skippen? Zo 2013.

Ziektebriefje om je examen te skippen? Zo 2013.

Eind augustus, dat betekent voor de meeste onder ons één ding: Blokken en herexamens. Of in mijn geval het blokken zo lang mogelijk uitstellen. Soms net iets té lang.

Wat als Michael Bay deze films regisseerde?

Wat als Michael Bay deze films regisseerde?

Michael Bay, we kennen hem allemaal wel. Hij zorgde voor onder andere "Bad Boys", "Armageddon", "The Island" en alle "Tranformers" films, maar waar hij vooral voor zorgde: EXPLOSIONS!

Film: Mortdecai

Film: Mortdecai

Meet Charlie Mortdecai, een joviale kunsthandelaar die in zijn vrije tijd mysteries oplost, maar hierdoor wel tegen een paar schenen schopt.

Apple’s nieuwe ruimteschip gaat erop vooruit!

Apple’s nieuwe ruimteschip gaat erop vooruit!

Je weet het misschien nog van de vorige blog over dit onderwerp, maar 'Apple Campus 2' is echt wel het ultieme voorbeeld van: We doen eens zot! Hun nieuw hoofdkantoor, dat zo'n 72 hectare in beslag zal nemen, kreeg intussen groen licht en de bouw ervan is ook volop aan de gang.

Kom te weten wie van jouw Facebook-vrienden seks wil met jou

Kom te weten wie van jouw Facebook-vrienden seks wil met jou

Misschien herinner je je de app 'Bang With Friends' nog wel. 'Bang With Friends' was een website die de hele wereld rond wist te gaan met een simpel concept: duid anoniem aan met wie van je Facebook-vrienden je seks wilt hebben. Willen ze ook seks met jou hebben? Dan is het een match.

Geef jij geld aan een zakenman of aan dakloze?

Geef jij geld aan een zakenman of aan dakloze?

Geef jij geld aan mensen die op straat vragen om geld? Waarschijnlijk denk je nu meteen aan een zwerver die komt schooien om geld zodat hij om zijn volgende portie drugs kan gaan. Klopt dat wel? Zijn we niet een beetje te kortzichtig? Of is onze perceptie van bedelen juist?

Do you wanna have sex with me?

Do you wanna have sex with me?

Volgens bepaalde mannen willen vrouwen een directe aanpak als je iets gedaan wilt krijgen van hen. Ook sommige vrouwen durven te zeggen dat ze van deze directe aanpak houden. Dat vraagt om een extreme test bij 200 vrouwen. Zou jij ja zeggen op random seks?

Toch het liefst in Barcelona

Toch het liefst in Barcelona

Vlamingen gaan graag op citytrip. Door de steeds betere bereikbaarheid, de goedkope vluchten en natuurlijk het miezerige weer trekken we er steeds vaker op uit. Maar waar gaan we nu het liefst naartoe wanneer we op citytrip gaan?

Film: Fifty Shades of Grey

Film: Fifty Shades of Grey

Vandaag wordt een dag om nooit meer te vergeten. Na 3 boeken en eindeloos wachten, kunnen we eindelijk de eerste officiële trailer van 'Fifty Shades of Grey' bekijken. Een droom die voor vele 'Fifty Shades'-fans werkelijkheid wordt.