ehsalmanagementschool.wordpress.com

Kneusje wil duiken!

Kneusje wil duiken!

13 juni, 2011 - 14:47

‘Kneusje wil…’ is een heel bekende reeks van filmpjes waarin mensen iets graaf proberen te doen, maar dit mislukt altijd. Zo heb je filmpjes van een jongen die gaat gewichtheffen voor de webcam maar de visbak afbreekt. Maar je hebt ook extreme filmpjes, zoals Kneusje wil duiken.

In het volgende filmpje zie je hoe een kerel van een soort dijk wilt springen. Hij faalt hier jammer genoeg in, want het lukt hem niet om over het stuk beton te duiken, dat tussen het water en de dijk ligt.

Probeer dit zelf thuis ook niet uit, want voor je het weet eindig je zelf ook zo!

OPGEPAST!

Dit is NIET voor gevoelige kijkers bestemd. Als je niet tegen bloed of dergelijke kan, ZEKER NIET KIJKEN!

Enkele reacties:

Matthias Andriessen

Geschreven door Matthias Andriessen

I just smosblog stuff.

Website | Facebook | Twitter | Google+ | Instagram | LinkedIn

Laatst verschenen berichten

Film: Fifty Shades of Grey

Film: Fifty Shades of Grey

Vandaag wordt een dag om nooit meer te vergeten. Na 3 boeken en eindeloos wachten, kunnen we eindelijk de eerste officiële trailer van 'Fifty Shades of Grey' bekijken. Een droom die voor vele 'Fifty Shades'-fans werkelijkheid wordt.

Hoe makkelijk zat worden op Nationale Feestdag?

Hoe makkelijk zat worden op Nationale Feestdag?

Dit filmpje in verband brengen met de Nationale Feestdag zal me waarschijnlijk een plaatje in de hel opleveren, ik weet het. Maar we moeten iets doen om te kunnen concurreren met de geweldige content van de grote nieuwssites. Maandag 21 juli, het belangrijkste feest van het schattig Belgen-landje! Want we hebben een dag verlof en N-VA is de grootste politieke partij in België.

Film: Big Hero 6

Film: Big Hero 6

Marvel meets Disney in deze CG-geanimeerde actiekomedie Big Hero 6. 

5 Dingen die je niet moet weten voor je een nieuwe smartphone koopt

5 Dingen die je niet moet weten voor je een nieuwe smartphone koopt

Op je rijexamen, je trouwdag en de eerste minuten na het plassen op een zwangerschapstest na is er niets meer stresserend dan een smartphone kopen. Eén foute aankoop, en je bent gedoemd om maanden, soms jaren rond te lopen met een toestel dat iets minder goed werkt als dat van je broer of beste vriend. Hier zijn vijf dingen die je niet moet weten voor je een nieuwe smartphone koopt.

5 meest bizarre festivals van de wereld

5 meest bizarre festivals van de wereld

Zomer! Met andere woorden: Festival seizoen. Rock Werchter is net afgelopen, nu is het tijd voor andere toppers. Maar het hoeven niet altijd top festivals te zijn. Soms mag iets bizars ook eens.

Mijn liefdevol Tinder avontuur

Mijn liefdevol Tinder avontuur

Tinder! Wie kent het niet? Voor zij die in een WiFi-loze grot hebben gewoond voor de voorbije maand: Het is een app dat je een beetje kan vergelijken met 'Hot or Not'. Vind je de persoon die je krijgt knap? Swipe naar rechts! Vind je ze niet knap: Naar links! Als jullie elkaar knap vinden, verschijnt er een prive-chat tussen beide. Simpel genoeg?

Film: Before I Go To Sleep

Film: Before I Go To Sleep

Niet alles is wat het lijkt in de wereld van Christine. 20 jaar geleden kreeg ze meerdere slagen op het hoofd waardoor ze nu aan geheugenverlies lijdt. Maar de herinneringen komen terug, en misschien hadden deze beter in het verleden begraven gebleven.

Ongeloofelijke magie trucjes!

Ongeloofelijke magie trucjes!

Deze waanzinnig goede straatartiesten verbazen iedereen die ze tegenkomen met hun verschillende soorten fantastische magie trucjes. Enjoy!

Smosvlog geeft tips voor je komende feestjes!

Smosvlog geeft tips voor je komende feestjes!

Misschien is het nog niet de moment om er aan te denken aangezien het nog examens zijn, maar binnenkort is het zomer! Voor sommige betekent dit op een strand liggen en niets doen, voor andere is het dan tijd voor festivals en feestjes. Omdat ik toch bezorgd ben om jullie, heb ik wat tips gegeven om feestjes te overleven.

Op uw muil gaan is de meest primitieve vorm van leren

Op uw muil gaan is de meest primitieve vorm van leren

De laatste tijd is er enorm veel te doen rond het concept falen. De geweldige mensen van Carte Blanche startte bijvoorbeeld de website sniks.be op, iedereen op social media is plots vergevingsgezind (of ook helemaal niet) en nieuwe (niet nader te noemen) concepten gaan zoals steeds kei hard op hun muil. Maar is dat falen een nieuw concept? Volgens mij niet. Volgens mij is het natuurlijk dat we falen. Waarom?

Google lanceert Google Chromecast in België

Google lanceert Google Chromecast in België

Google maakt bekend dat Chromecast, een nieuw apparaat waarmee gebruikers op eenvoudige wijze kunnen genieten van online video en muziek op elke HDTV, nu officieel beschikbaar is in België.

Iedereen Digitale Creative dankzij Adobe Creative Cloud

Iedereen Digitale Creative dankzij Adobe Creative Cloud

Oké, ik geef toe: als student had ik last van acuut uitstelgedrag. Wat ik een dag later kon doen, deed ik ook een dag later. Maar tegenwoordig proberen tal van bedrijven studenten en andere creatievelingen je aan te praten dat experimenteren met het ongekende terrein de nieuwe hype is. Sommige bedrijven gooien daar een hoop geld tegenaan, maar Adobe pakt al een tijdje uit met Creative Cloud, superieure software van de bovenste plank. Adobe maakt van 2014 het jaar dat iedereen constant student blijft, maar zijn creatieve waarde wel de lucht in katapulteert. The sky is the limit. Creative Cloud Ondertussen zijn er zo'n 1,8 miljoen mensen die een account hebben met daaraan het Adobe-pakket 'Creative Cloud’ gekoppeld. Met zo'n 900.000 Kuler-themes wordt het ook steeds makkelijker om de perfecte kleurencombinaties te maken alsof je een vrouw was met een persoonlijke kleurenkiezer. En twee logische details: met 'Creative Cloud’ blijven alle creatives constant up-to-date met de laatste nieuwe software en zijn al jouw bestanden op je verschillende apparaten overal hetzelfde dankzij de Creative Cloud. Iedereen Creative in de Cloud Voor iedereen die met één van de programma’s van Adobe kan werken, is er verder nog een brede waaier van aanvullende programma’s. Zelf maakte ik zeer graag gebruik van een beperkt aantal programma’s van CS6, maar sinds ik meer te weten ben gekomen over (de nieuwe applicaties van) Creative Cloud zet ik graag de overstap. Ik geef jullie graag de update die ik afgelopen week kreeg op Multimania. De update die mij deed inzien dat het creatief proces nooit eindigt. Mighty & Napoleon Nog niet zo lang geleden lanceerde Adobe een nieuw hardware-product: Mighty & Napoleon. Het lijkt iets heel eenvoudig en iets waar er al duizend van zijn, maar dat is het zeker niet. Deze geweldige tool, bestaand uit een soort van lat en pen, zorgt ervoor dat je heel nauwkeurig kan tekenen op een iPad. Zo kan je niet alleen basisvormen -zoals een rechte lijn, vierkant, cirkel, …- op je iPad toveren, maar kan je ook geweldig ingewikkelde figuren als een echte architect op je iPad tekenen. De sky is werkelijke de limit, want ook Olga zou zo een architect kunnen worden. (Oké, misschien overdrijf ik nu.) Gelukkig zijn er ook enkele extra’s voor wie al wel een architect is, want 3D tekenen werd nooit zo makkelijk met het perspective grid. Extra leuk om te weten, is dat jouw pen je persoonlijke instellingen bewaart, zelfs als je op een andere iPad tekent. httpvh://www.youtube.com/watch?v=ULKXTKZor3A Behance Ook Adobe wist zichzelf een Facebook te maken. Gelukkig weet deze Facebook de saaie, grijze oncreatieve foto’s en updates te overstijgen met jouw creatieve inhoud. Met Behance kan je namelijk je creatief proces van begin (wireframes) tot eind (het uiteindelijk product) tentoon stellen en rekenen op reacties, tips en bedenkingen van jouw creatieve vrienden. Wat hier het pluspunt aan is? Anderen kunnen jou inspireren. Maar, wat misschien nog veel mooier is, jij kan andere inspireren, jouw onuitgewerkt idee verder verder laten uitwerken door anderen of hen aanzetten tot een samenwerking met jou. Parfait Perfect, nog een nieuw applicatie. Maar wel een heel handige voor de web-frontenders onder ons. Parfait laat je toe om je design te bekijken en de pittige details bloot leggen die je nodig hebt om je design perfect uit te meten. Met een mouse-over kom je in een paar seconden te weten hoeveel afstand er zitten tussen twee afbeeldingen. Of hoe breed dat tekstvlak juist is. Heb je een zalig mooie gradiënt toegevoegd aan je button, Parfait genereert automatisch de CSS die met elke browser rekening houdt. Photoshop Niets nieuws onder de Adobe-zon, maar naar mijn mening de belangrijkste applicatie in het Adobe-gamma. Wat me hier enorm fascineerde, waren drie features. Ikzelf maak vaak gebruik van Smart Objects die als file apart ook bestaan. Indien je vroeger de bewuste file verwijderde van je systeem, had je een probleem in Photoshop. Tegenwoordig niet, want wanneer je een Smart Object toevoegd aan je Photoshop-bestand, creëert de applicatie automatisch een flatten image. De andere feature die me van mijn sokken wist te blazen, zorgt ervoor dat het saai jobke ‘slicen' vanaf nu verleden tijd is. In de naamgeving van de lagen kan je Photoshop de opdracht geven je afbeeldingen op een bepaalde manier te laten slicen. De waarschijnlijk coolste feature, is die ene waarmee je een 3D-creatie kan laten afdrukken. Je moet er zelfs geen 3D-printer voor hebben. Vanuit Photoshop zelf kan je jouw creaties doorsturen naar iemand met een 3D-printer bij jou in de buurt. Via 3dhubs.com kan je op zoek gaan naar een printer in jouw buurt. Muse Van Dreamweaver heb ik niets teruggevonden binnen Creative Cloud. Gelukkig, want ik was er totaal geen fan van. Een applicatie die random code genereert door elementen op een werkvlak te slepen? Dat kan nooit de flexibele kracht van zelfgeschreven code aanbieden. Nooit. Dreamweaver moest in Creative Cloud plaatsmaken voor Muse, een gelijkaardig sleep-programma, wat er dus voor zorgt dat ik er in eerste instantie geen fan van ben. Maar... Voor mensen die niets kennen van code schrijven, is dit natuurlijk wel een applicatie om van te dromen. Met Muse maak je in een vingerknip een zeer strakke responsive website waarbij je ook nog eens gebruik kan maken van het parallax-effect. Want wauw! Zolang het maar niet teveel gebruikt wordt. (Weet je niet wat dit is? Google it.) Wat verder ook een groot pluspunt is aan Muse, is het feit dat je design en tekst volledig van elkaar kan scheiden. Heb je een mooie website bij elkaar gesleept in Muse, maar wil je niet dat de persoon die de copy verzorgt daar iets van kan aanpassen? Dan kan de copywriter de tekst simpelweg in zijn browser aanpassen. Animate Waar Flash vroeger bijna nog maar enkel werd gebruikt voor non-flash animaties, maakte Flash plaats voor de applicatie Animate. Ik was geen fan van Flash. Puur omdat het Flash was. Een heel slechte reden, maar het was er één. Animate heeft dus een volledig nieuwe insteek: animaties voor vele verschillende platformen genereren, waaronder waarschijnlijk ook voor Flash en HTM5. inDesign Zelf maakte ik nooit gebruik van inDesign, maar dat neemt niet weg dat er een redelijk aantal mensen onder mijn kennisgroep het wel gebruikt. En dat in de plaats van Photoshop of Illustrator. Gekke keuze, ik weet het, maar dat zijn voorkeuren nu eenmaal. De nieuwigheden de ik ter oor kreeg, over inDesign, is dat het tegenwoordig ook werkt met epub3 en dat de voetnoten in de tekst zelf verschijnen op tablets. Shiny. Echt iedereen Nuja, uiteindelijk valt er maar één ding te zeggen. Stop reading, start playing. Met alle producten in de Creative Cloud. Ga zelf op ontdekking wat kan en wat niet. Zoek tutorials op, klik wat rond, maak lelijke designs en leer van je fouten. Maar vooral: stop nooit met ontdekken, stop nooit student zijn. Want je kan constant bijleren. Constant.