ehsalmanagementschool.wordpress.com

Kneusje wil duiken!

Kneusje wil duiken!

13 juni, 2011 - 14:47

‘Kneusje wil…’ is een heel bekende reeks van filmpjes waarin mensen iets graaf proberen te doen, maar dit mislukt altijd. Zo heb je filmpjes van een jongen die gaat gewichtheffen voor de webcam maar de visbak afbreekt. Maar je hebt ook extreme filmpjes, zoals Kneusje wil duiken.

In het volgende filmpje zie je hoe een kerel van een soort dijk wilt springen. Hij faalt hier jammer genoeg in, want het lukt hem niet om over het stuk beton te duiken, dat tussen het water en de dijk ligt.

Probeer dit zelf thuis ook niet uit, want voor je het weet eindig je zelf ook zo!

OPGEPAST!

Dit is NIET voor gevoelige kijkers bestemd. Als je niet tegen bloed of dergelijke kan, ZEKER NIET KIJKEN!

Enkele reacties:

Matthias Andriessen

Geschreven door Matthias Andriessen

I just smosblog stuff.

Website | Facebook | Twitter | Google+ | Instagram | LinkedIn

Laatst verschenen berichten

Kleine meisjes vloeken voor gelijkheid

Kleine meisjes vloeken voor gelijkheid

Picture this: Een hoop schattige meisjes, compleet met prinsessenjurkjes en kroontjes. Maar zodra ze die guitige mond opentrekken, blijkt dat ze een heel vocabularium aan scheldwoorden hebben. Dat is wat je in onderstaand filmpje te zien krijgt.

Smosvlog: Veel te ver nadenken!

Smosvlog: Veel te ver nadenken!

Elk jaar is het van dat: Een verjaardag. Persoonlijk, niet zo een fan van. En niet omdat ik ouder word, dat is het niet, het is dat ene liedje. Vreselijk!

Mijn liefdesverklaring voor de Nexus 6 van Google.

Mijn liefdesverklaring voor de Nexus 6 van Google.

Hoewel hij op rust is, verblijdde de beroemde smartphone-leaker Evan Blass mij en de rest van de Android fanboys met een prachtige render van wat de volgende Nexus van Google moet worden. De Nexus 6 wordt volgens de laatste geruchten op woensdag 15 oktober aangekondigd. Zoals jullie kunnen zien, wordt het een prachtig toestel en omdat de geruchten opsommen saai en voorspelbaar is, goot ik ze in romantische liefdesverklaring. https://twitter.com/evleaks/status/522009640910200833 Oh, Nexus 6 Zo prachtig afgewerkt, met die heerlijke rondingen Elke keer doen ze mijn hart sneller slaan Een geribbelde powerknop zodat ik het nog beter kan voelen Als ik je met liefde aanzet Om te genieten van die prachtige 6 inch Gevuld met pixels die onzichtbaar zijn voor het naakte oog Maar toch die heerlijke en strakke Android L in volle glorie toont Twee speakers om te luisteren Naar die prachtige geluiden die je maakt Met de filmpjes van 1440p En je gaat extra lang mee, want met je batterij van 3200 MAh Kan ik nog langer van je genieten Terwijl alles te snel gaat dankzij je Snapdragon 805 Geklockt op 2,7 GHz Dit samen met je 3GB Zodat je al mijn noden tegelijkertijd kan voldoen Bron: Gizmodo Update: Ondertussen zijn de Nexus 6, Nexus 9 en Android 5.0 Lollipop door Google aangekondigd. Youtuber MKBHD heeft dit mooi samengevat in volgend filmpje. https://www.youtube.com/watch?v=iTLp2F4dm4I

“Guardians of the Galaxy” als cartoon serie!

“Guardians of the Galaxy” als cartoon serie!

Marvel heeft juist op New York Comic Con de eerste test beelden getoond van de animatie serie over "Guardians of the Galaxy", en het ziet er overheerlijk uit!

Win: Een HP Pavilion x360

Win: Een HP Pavilion x360

Recent mocht ik de HP Pavilion x360 uittesten, vandaag mag ik er eentje weg geven. Het is tijd voor een wedstrijd!

Hello Bank! opent pop-up in hartje Brussel

Hello Bank! opent pop-up in hartje Brussel

Op 3 oktober opent Hello bank! de deuren van zijn tweede pop-up. Na het succes van de eerste pop-up dit voorjaar op de Antwerpse Meir is deze keer de Wolvengracht in Brussel aan de beurt. Voor deze tweede editie, bouwen we verder op de learnings van de eerste pop-up en steken we deze in een nieuw jasje.

HP Pavilion: De parel der touchscreens

HP Pavilion: De parel der touchscreens

Elke smartphone of gsm heeft tegenwoordig touchscreen, je kan er niet meer van ontsnappen. Maar voor computers blijft dat toch iets nieuws. Recent kreeg ik de kans op een HP Pavilion x360 te testen en ik was aangenaam verrast.

Een diepgaand interview met @Y0L0G1RL

Een diepgaand interview met @Y0L0G1RL

Zowat heel twitterend Vlaanderen kent haar wel. Met de Caps Lock-toets bijna altijd ingedrukt en gehuld achter haar mysterieuze alias Y0L0G1RL, tweet ze er op los en maakt zo het leven van de social media managers van de NMBS, Panos, Basic Fit,... net iets interessanter. Ik wou de persoon achter de prachtige profielfoto wel eens beter leren kennen, dus ik stelde haar enkele diepe, doorgrondende vragen.

Het grootste kussengevecht ter wereld

Het grootste kussengevecht ter wereld

Het gaat al een tijdje niet meer zo goed met deze planeet. De IS, het ebolavirus,  Marie-Rose die uit ‘Familie’ verdwijnt, ... Het zijn depressieve tijden voor de mensheid. Gelukkig zijn er nog steeds initiatieven die je net dat tikkeltje vrolijker maken – zoals de poging om het wereldrecord van het grootste kussengevecht ooit te verbreken.

Smosvlog: Openbaar vervoer maakt me zot!

Smosvlog: Openbaar vervoer maakt me zot!

Als je eerder al eens naar Smosvlog hebt gekeken, dan is de kans groot dat je mijn liefde/haat relatie met het openbaar vervoer al eens hebt opgemerkt. Helaas, hier is een nieuwe stap in ons hoofdstuk.

Smosvlog: Must Have Studenten Apps!

Smosvlog: Must Have Studenten Apps!

Het academiejaar is weer begonnen! Speciaal voor jullie zal ik nog eens de belangrijkste apps op een rijtje zetten voor de hard werkende studenten!

Grotere borsten voor één dag

Grotere borsten voor één dag

Het klinkt gek, maar in Amerika is het al een tijdje mogelijk: je voorgevel uitbouwen voor 24 uur. En dat zonder operatie. De procedure was voorzien voor vrouwen die een borstvergroting overwogen, maar ook dames zonder die verbouwingsplannen gaan nu gretig aan de tijdelijke tiet.